william-en-monique.reismee.nl

To the Top with the Toppers

Eindelijk is het zover, zodra het bekend was dat we naar Moskou zouden gaan, had ik de deal gemaakt, ik ga, als we ook naar de Toppers gaan, toen nog met Gerard Joling....

Helaas geen tijd gehad om weken voor de spiegel te oefenen, het nummer te leren, onze glamour en glitter pakken te wassen en te strijken, maar toch: we zijn klaar voor de Toppers!! We gaan het nummer vast voor maandag nog even op You Tube beluisteren....

Via de NVM (Nederlandse Vereniging Moskou) hebben we kaartjes gekocht en het wordt een heel evenement!! Met Russische en Nederlandse artiesten, DJ's, eurovisiesongfestivaldeelnemers en natuurlijk de Toppers.... En met Russische en Nederlandse hapjes..... lang leve de bitterbal!

Het is as maandag, 11 mei en het event wordt ook in Nederland uitgezonden bij de TROS of NOS. Mochten we niet op TV komen, omdat we bitterballenetend aan de bar staan, bij deze:

Groeten uit Moskou

Meer info: http://www.tothetoppersparty.ru/

Reacties

Reacties

Esther Roelofs

Hey Monique,

Wat gaaf dat je naar de toppers gaat, is natuurlijk onwijs leuk omdat het voor jou een thuiswedstrijd wordt...! De toppers komen naar je toe, geweldig toch?

Lees met veel plezier jullie verhalen en ben soms beetje jaloers op al jullie belevenissen, maar wel knap hoor in zo'n verre vreemde stad!! Heel veel plezier nog en kusjes voor de toppers!

mir

ik zou ook gaan als ik daar was al mis ik ze hier voor geen meter hahahahahahaha. x Mir

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!